29 maart 2018

Afscheidssymposium Nicole Teeuwen - Aandacht als Basis

Directeur-bestuurder Nicole Teeuwen neemt na een periode van vier jaar afscheid van PPO Rotterdam. Ter gelegenheid hiervan biedt PPO Rotterdam haar op donderdag 29 maart 2018 een symposium met het thema “Aandacht als basis” en afscheidsreceptie aan.

Huub van Blijswijk, voorzitter PPO Rotterdam: “In Nicole Teeuwen vond PPO Rotterdam een gedreven bestuurder die gebouwd heeft aan een organisatie met klinkende resultaten. PPO Rotterdam heeft, onder haar leiding, veel stappen mogen zetten en is de afgelopen jaren gepositioneerd als een gezaghebbende gesprekspartner-en overlegpartner binnen het krachtenveld. Nicole Teeuwen wist de positie van PPO Rotterdam verder te verstevigen door het pakken van een landelijke rol en de inzet van haar eigen netwerk.”


Nicole Teeuwen: “Onze werkers weer de scholen in, dat was het eerste wat ik als directeur van PPO Rotterdam zo snel mogelijk wilde realiseren. Kinderen werkelijk zìen, daar begint het wat mij betreft mee. Op dit moment loopt er op iedere Rotterdamse school, en dat zijn er ruim 200, een van onze schoolcontactpersonen rond. Er daadwerkelijk zijn voor de behoeftige ander die aangewezen is op al dan niet professionele hulp en steun, dat is waar Andries Baart zijn presentietheorie op stoelt. Aandacht als basis, een appellerend gegeven waarmee ik ook u en jou tijdens dit symposium hoop te inspireren!”


Nicole Teeuwen zal per 1 februari 2018 aantreden als voorzitter van de landelijke Sectorraad Praktijkonderwijs.

Locatie 
STC Lloydszaal, Lloydstraat 300 in Rotterdam (bereikbaar met het ov, betaald parkeren voor de deur)

Programma
14.30 uur Inloop
15.00 uur Welkom | voorzitter PPO Rotterdam, Huub van Blijswijk
Presentietheorie | Andries Baart*
Onderwijs en zorg | Maarten van Rossem
Afscheid | Nicole Teeuwen
Gedicht | Jeroen Naaktgeboren
17.30 uur Borrel


Aanmelden 
U kunt zich aanmelden t/m 22 maart 2018 via info@pporotterdam.nl o.v.v. Afscheid Nicole Teeuwen, uw naam en het aantal personen.

Pagina delen: