28 maart 2018

Themamiddag: Ouders wat moet je ermee?

We gaan op deze themamiddag op een interactieve manier met jullie aan de slag om jullie beeldvorming over ouders en je visie op educatief partnerschap onder de loep te nemen.
We zullen jullie voeden met informatie over ouderschapskunde, handelingsgericht werken en onze ervaring en kennis in het werken met ouders.

Op deze middag staat de vraag 'Wat is de bedoeling van de samenwerking met ouders voor jullie als leerkrachten en de kinderen die op jullie school les krijgen' centraal.

Samenwerking met ouders is niet een doel op zich. Het is een middel om de onderwijsresultaten en de ontwikkeling van kinderen een duwtje in de rug te geven.

We hopen jullie te inspireren en ook dat jullie elkaar inspireren, zodat jullie een volgende stap kunnen zetten in de samenwerking met ouders.

Er is voldoende gelegenheid om jullie ervaringen, tips en adviezen in het samenwerken met ouders uit te wisselen.

Tijd
Van 14.00 uur tot 16.30 uur (inloop om 13.30 uur)

Deze themamiddag wordt verzorgd door
Nienke Meindersma en Sandy van Gageldonk

Locatie
PPO, OAT Hillegersberg, Overschie en Schiebroek, Hectorstraat 17c 3054 PC in Rotterdam

Aanmelden
Aanmelden bij: info@pporotterdam.nl, onder vermelding van naam, naam themamiddag, school, OAT en e-mailadres. (De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en verspreiding over de verschillende OAT’s) Na aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving!

Tot ziens op woensdag 28 maart,
Nienke Meindersma en Sandy van Gageldonk

Pagina delen: