27 november 2019 - 27 november 2019

Themaochtend: basisscholing PPO-Kindkans voor nieuwe IB-ers

Tijd:   van 9.30 tot 11.30 (inloop om 9.15 uur)
Door:  Rosemarie van Neer en Annelies Kingma

Programma:
Kindkans is het systeem waarmee op veilige en efficiënte wijze informatie tussen school en PPO Rotterdam wordt uitgewisseld. Alle hulpvragen betreffende leerlingen worden door de school in Kindkans geplaatst. U leert hoe u een hulpvraag indient en wijzigt, hoe u bijlagen toevoegt en wat ‘statussen’ betekenen.

Wij geven u praktische tips om zelfstandig aan de slag te gaan, zowel via ParnasSys of Esis als rechtstreeks in Kindkans. Aan het eind van deze themabijeenkomst weet u de mogelijkheden van Kindkans te gebruiken en heeft u overzicht in de ins en outs van de hulpvragen van uw school bij PPO.

De bijeenkomst is bedoeld voor nieuwe IB’ers die het afgelopen schooljaar niet op een Rotterdamse basisschool hebben gewerkt. Wanneer u in een ander samenwerkingsverband al ervaring met Kindkans heeft opgedaan is de bijeenkomst toch nuttig omdat de inrichting van Kindkans binnen PPO Rotterdam op maat gemaakt is.

Locatie:
PPO Rotterdam; vergaderzaal “Erasmusbrug” 
Schiekade 34
3032 AJ Rotterdam

Aanmelden:
Aanmelden bij: info@pporotterdam.nl, onder vermelding van naam, naam themamiddag, school, OAT en e-mailadres. Graag ook vermelden of je ParnasSys, Esis, of een ander leerlingvolgsysteem gebruikt! (De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst). Na aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijving!

Tot ziens op 27 november,
Rosemarie van Neer en Annelies Kingma

 

Pagina delen: