16 maart 2017

Nacht van het onderwijs

Op vrijdag 31 maart a.s. vindt in Rotterdam de eerste editie van de Nacht van het Onderwijs plaats. Een onderwijs-cultureel festival van 20.30 uur tot 06.00 uur in KINO. Er is een gevarieerd festivalprogramma met debat, onderwijsfilms, theater, comedy, De Levende Jukebox, een “Kik”-ke band, expertmeetings en lezingen, die invulling geven aan het thema Bouwen aan de Toekomst. Wij zijn er, komt u ook?

Winfried Baijens (NOS-Journaal) presenteert de Nacht die begint met groot debat o.l.v. St. LOKAAL waarbij je als publiek zeker niet achterover zult leunen! Lerarennetwerk Meetup010 is aanwezig en de Maakotheek presenteert haar methodiek. Test je kennis met de grote onderwijsquiz of ben je een filmliefhebber? Kom dan zeker kijken naar de allermooiste onderwijsfilms. Of misschien wil je ontdekken hoe digitaal handig je bent met Digital Playground? Interessante lezingen en expertmeetings over de toekomst van het onderwijs, het kan allemaal in de Nacht van het Onderwijs.

 

Ook elders in de stad zijn de nodige activiteiten en dan vooral voor kinderen en hun ouders.

 

PPO Rotterdam doet ook mee aan deze nacht. Meer informatie hierover volgt.

 

De toegang is gratis, vanaf 20.30 tot 06.00 uur in KINO. Voor de laatste stand van zaken en het programma kunt u kijken op http://onderwijs010.nl/nieuws of volg De Nacht op Facebook/Onderwijsstad.

 

Tot ziens in de Nacht van het Onderwijs!

 

Pagina delen: