03 december 2013

Nicole Teeuwen benoemd als directeur van PPO Rotterdam

Vanmiddag heeft het bestuur unaniem besloten om Nicole Teeuwen per 1 februari 2014 te benoemen als directeur van PPO Rotterdam. Teeuwen is acht jaar wethouder (PvdA) in de gemeente Houten en heeft zich vooral begeven op de terreinen van jeugd(zorg) en onderwijs. In haar nieuwe functie komen deze elementen bij elkaar.

Teeuwen treedt per 1 februari 2014 in dienst. Tot die tijd blijft zij aan het werk als wethouder. "Ik ga Houten enorm missen, maar dit was zo’n mooie kans, en een mooie vervolgstap in mijn werk voor de jeugdzorg en het onderwijs, vanuit een visie die mij zeer na aan het hart ligt. Ik vind het eervol dat ik nu met deze thema’s aan de slag kan in een omgeving, waarin je echt het verschil kunt maken."

"De komst van Nicole Teeuwen is voor PPO Rotterdam een aanwinst" zegt Kees Terdu, voorzitter PPO Rotterdam. "Zij is thuis in de wereld van jeugdzorg en onderwijs, ze heeft verbindende capaciteiten om draagvlak voor veranderingen te creëren en ze kan switchen tussen ambachtelijk managen en bestuurlijk visie ontwikkelen."

Pagina delen: