15 juni 2017

Onderwijsparade op 22 juni

Speciaal en alléén voor alle medewerkers in het Rotterdamse onderwijs opent de jaarlijkse Parade in Rotterdam een dag eerder haar tenten. Het comité OnderwijsParade organiseert namens Leraren met Lef, MeetUp010, de onderwijsbesturen en de gemeente Rotterdam, een spetterend onderwijsevent op de Parade in het Museumpark.

Graag nodigen zij alle Rotterdamse onderwijsprofessionals uit voor de OnderwijsParade op 22 juni a.s. van 17.00 tot 23.00 uur.
 
De toegang tot het evenement is deze avond gratis, evenals de theatervoorstellingen en de Parade-attracties. De veelgeprezen Hofpleintheatervoorstelling ‘De Rotterdamse Leraar Makes it happen’ wordt met nieuwe scenes weer gespeeld. Naast de theatervoorstellingen is er een aantal tenten waar onderwijsinhoudelijk veel te doen is. Zo is er een debat over belangrijke Rotterdamse onderwijsthema’s, ruimte voor good practices in het Rotterdamse onderwijs en volop onderwijsgerelateerde workshops, ingestoken vanuit kunst en cultuur en direct toepasbaar in de praktijk.
 
Iedereen mag 1 introducé meenemen die interesse heeft in het Rotterdamse onderwijs. Graag aanmelden vóór 12 juni via: www.onderwijsparade.registratieportal.nl.
Er zijn maximaal 1200 kaarten beschikbaar dus reageer op tijd!
Pagina delen: