10 december 2015

OPR roept op: denk mee over passend onderwijs in uw basisschool!

De OndersteuningsPlanRaad (OPR) - het medezeggenschapsorgaan van PPO Rotterdam - vraagt u mee te denken over passend onderwijs in uw basisschool. Op donderdagavond 21 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur vindt daarom een bijeenkomst plaats voor leden van de MedezeggenschapsRaad en andere betrokkenen uit de wijken: Alexander en Delfshaven. NB: Komt u uit een andere wijk in Rotterdam en bent u ook betrokken bij PassendOnderwijs in uw basisschool? Dan bent u ook van harte welkom!

De MR heeft adviesrecht waarbij de oudergeleding ook instemmingsrecht heeft met betrekking tot het SchoolOndersteuningsprofiel van uw basisschool. Wat weet u daar van? Wat zijn uw ervaringen de afgelopen 1,5 jaar? Welke rol heeft PassendOnderwijs in uw school en in uw SchoolBestuur? Welke verantwoordelijkheid neemt u als u instemt? Meer weten? Klik hier

 
Op 21 januari wordt er gereflecteerd op de rol en invloed van de (G)MR in relatie tot de OPR. Meer gedetaileerde informatie volgt t.z.t. via deze website. Meld u aan via: opr@pporotterdam.nl Vergeet niet uw rol te melden: ouder, leerkracht, en/of MR-lid, en vanuit welke school en/of schoolbestuur u komt.
 
Een vergelijkbare bijeenkomst vindt plaats op: 8 maart 2016 voor de wijken Hillegersberg/Schiebroek, Overschie, Kralingen Crooswijk en Centrum Noord. 
Pagina delen: