15 februari 2018

Themamiddagen

Dit schooljaar worden er diverse themamiddagen op woensdagmiddagen georganiseerd door PPO Rotterdam. Deze middagen zijn gratis, praktijkgericht, praktisch en bedoeld voor leerkrachten in Rotterdam.

In ongeveer 2 uur wordt praktisch toepasbare kennis gedeeld, over verschillende onderwerpen. U kunt zich inschrijven via de agenda op onze website. Een aantal themaonderwerpen die dit jaar aan bod komen zijn: 

 

  • 21 februari – ADHD
  • 7 maart – Ontwikkelingsmaterialen bij kleuters
  • 14 maart – Intelligentie en het onderzoeken ervan
  • 21 maart – Zml leerlijnen – leren leren, aanpakgedrag en werkhouding
  • 28 maart – Ouders, wat moet je ermee?
  • 11 april – Vluchtelingenkinderen in de klas

 

Let op! De themamiddag HGW handelingen met elkaar (school-ouders-leerling) op 4 april 2018 komt helaas te vervallen.

Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten! Kent u een leerkracht of intern begeleider in Rotterdam voor wie dit interessant kan zijn, deel dan dit bericht of verwijs hem/haar door naar onze website.

Als het goed is hangt op iedere school onze poster met daarop alle themamiddagen van dit schooljaar. Mocht u hem missen, vraag er dan naar bij uw schoolcontactpersoon!

Een themamiddag wordt voor een beperkt aantal leerkrachten georganiseerd en met geld van PPO Rotterdam gefinancierd. Wilt u daarom indien u na inschrijving verhinderd bent, dit tijdig laten weten?

NB: De themamiddagen zijn expliciet bedoeld voor leerkrachten die werkzaam zijn in Rotterdam, maar intern begeleiders mogen ook aansluiten.


 

Pagina delen: