14 januari 2016

Vervolg seminars Prof. van Luit

 

Na het grote succes van het seminar dat Professor van Luit op 25 november 2015 gaf, komt er een vervolg! Op 2 maart en 11 mei deelt van Luit weer zijn kennis over dyscalculie en rekenproblemen.

 

Voor wie?
De seminars zijn bedoeld voor leerkrachten van het PO. Het seminar op 2 maart is vooral bedoelt voor leerkrachten van de bovenbouw en het seminar op 11 mei voor leerkrachten van de onderbouw. Zolang er plek is zijn ook andere belangstellenden welkom.

Waarom een seminar over dyscalculie?
In de basisondersteuning staat omschreven dat alle Rotterdamse basisscholen per 1 augustus 2016 moeten werken met een ERWD protocol. Met de in totaal 3 seminars willen wij met name leerkrachten voorlichten over dyscalculie en rekenproblemen en hen handvatten bieden om hier in de praktijk goed mee om te kunnen gaan. De seminars worden gefinancierd vanuit de professionaliseringsgelden die PPO beschikbaar heeft gesteld.

Aanmelden voor het seminar van 2 maart

Wilt u zich aanmelden voor het seminar op 2 maart voor leerkrachten van de bovenbouw, klik dan hier. Ben er op tijd bij, er zijn max. 250 plekken beschikbaar.

Meer informatie
Praktische informatie zoals locatie & adres, tijd en invulling van het programma vindt u op onze website in de agenda.

Heeft u na het bekijken van de agenda nog vragen over deze seminars, dan kunt u contact opnemen met Mariska van Dijk. Zij is intern begeleider en leerkracht bij de Bavokring en mede organisator van de seminars van Prof. van Luit. Zij is te bereiken via:

E: debavokring@gmail.com

 

Film seminar 25 november

Zoals ook in de vorige nieuwsbrief is aangegeven is er een film van een klein half uur in de maak over het seminar gehouden op 25 november. Deze film is nog niet klaar. Zodra we de definitieve montage binnen hebben, zetten wij deze op de website.

Pagina delen: