30 maart 2017

Wij zijn erbij, u ook?

Aanstaande vrijdag 31 maart vindt in Rotterdam de eerste editie van de Nacht van het Onderwijs plaats. Een onderwijs-cultureel festival van 20.30 uur tot 06.00 uur in KINO. Er is een gevarieerd festivalprogramma met debat, onderwijsfilms, theater, comedy, De Levende Jukebox, een “Kik”-ke band, expertmeetings en lezingen, die invulling geven aan het thema Bouwen aan de Toekomst. Wij zijn erbij, komt u ook?

Winfried Baijens (NOS-Journaal) presenteert de Nacht die begint met groot debat o.l.v. St. LOKAAL waarbij u als publiek zeker niet achterover zult leunen! Lerarennetwerk Meetup010 is aanwezig en de Maakotheek presenteert haar methodiek. Kennis kan worden getest tijdens de grote onderwijsquiz. Filmliefhebbers bekijken de allermooiste onderwijsfilms. Of misschien wilt u ontdekken hoe digitaal handig u bent met Digital Playground? Interessante lezingen en expertmeetings over de toekomst van het onderwijs: het gebeurt allemaal in de Nacht van het Onderwijs.

 

PPO Rotterdam doet ook mee aan deze nacht: 

 

0.45 uur directeur-bestuurder Nicole Teeuwen wordt geinterviewd in de Foyer over hoe passend onderwijs in Rotterdam vorm krijgt.

 

1.45 uur PPO Rotterdam geeft een workshop Rots en Water in Annex 1. Trainer Marcel Venis verzorgt deze 

communicatie-en een confrontatietraining. Er wordt weinig gepraat, ervaren en doén staan voorop.

 

De toegang is gratis. Locatie is KINO, Gouvernestraat 129 – 133, De Nacht begint om 20.30 en eindigt rond 06.00 uur. Bekijk het volledige programma hier of volg De Nacht op Facebook/Onderwijsstad.

 

Tot ziens in de Nacht van het Onderwijs!

Pagina delen: